Killik İlkokulu
KİLLİK MAH. KİLLİK KÜME EVLERİ NO 135 BOZOVA / ŞANLIURFA

VİZYON

Türkçeyi ve bir yabancı dili etkili bir biçimde öğrenmelerini kullanmalarını sağlamayı, öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre bir üst öğrenime hazırlamayı, kendine güvenen, katılımcı, araştırmacı, kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmeyi, çağdaş ve modern eğitim imkânlarını öğrencinin eğitimine sunmayı amaçlar.

MİSYON

Okul öncesinden başlayarak öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek; soran, sorgulayan, eleştirel düşünmeyi yaşam biçimine dönüştüren, toplumsal değerlere sahip çıkan öğrenciler yetiştirmek; severek gelinen bir okul ortamı hazırlamak, geleceğin nitelikli insanlarını yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili öğretim

İkili öğretim

07.20-12.10 12.30-17.20

sobalı

Servis bulunmamaktadır. Özel araçlar ile okula ulaşım sağlanmaktadır.

Bozova ilçesine 48 km´dir.Şanlıurfa iline 88 km´dir

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Killik köyünde bulunmaktadır. Okulumuzun lojmanı bulunmamaktadır. Okula özel araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır.